Over mijn blog

Ik beken. Ik ben schuldig. Ik ben verslaafd aan autorijden. Ik ben een Driveaholic. Ik houd van ploffende uitlaten, ronkende motoren en ik rijd graag wat sneller. Daar waar het kan. Zonder dat ik anderen tot last wil zijn. Mijn voorliefde voor auto’s maakt me een dinosaurus. De iPads en gadgets winnen terrein. Net als de stekkerauto’s. Ook de overheid doet een duit in het zakje door alles te belasten en/of te verbieden wat leuk is. Totdat de computer het rijden van ons overneemt geniet ik nog van mijn verslaving en schrijf ik daar graag over. Ik hoop dat je Driveaholic.nl vaker bezoekt!

Hoe test ik auto’s?

Deze vraag krijg ik regelmatig. Het antwoord is simpel: volledig subjectief. Mijn meest relevante testcriterium is of ik me happy voel in een auto. Soms is een auto in objectieve zin slecht, maar geniet ik van het ondefinieerbare begrip ‘karakter’. Een Chevrolet Camaro is naar Duitse maatstaven een waardeloos gebouwde auto, maar hij is zo leuk. Soms erger ik me aan een relatief klein detail en verpest dit de beleving en scoort de auto relatief laag op onze ranglijst. Het kan zomaar zijn dat jij wel volmaakt gelukkig kan worden met een auto die ik matig beoordeel. Ik hoor het graag als je het niet met me eens bent. Mijn advies: vel vooral ook je eigen oordeel. Probeer auto’s uit en geniet van de ervaring. Wil je me wat vragen? Stuur dan een mail naar info@driveaholic.nl.

14 reacties

 1. Joske schreef:

  Chris,

  je site is werkelijk een plaatje, niet te druk en de reviews niet te lang. Het leest gemakkelijk en je bent steeds to the point!

  Succes met je site en ik zal af en toe wel eens komen kijken 😉

 2. Luuk Thijssen schreef:

  Hey Chris,

  Leuk dat jouw ervaringen e.d. in een site verwerkt zijn!
  Keep up the good work en nu natuurlijk een beetje lobbyen bij dealers om wat moois te mogen testen (minimaal voor een weekend uiteraard) 😉

 3. Jee13 schreef:

  Leuke site Chris!

  Leest lekker weg en is goed inleefbaar, ik deel de passie voor autos met je

  Ga zo door
  Gr Jeroen

 4. Corné schreef:

  Hoi Chris,

  leuk initiatief! mooie site is het geworden, lekker overzichtelijk, lekker to the point en niet langdradig. 🙂
  keep up the good work!

  greetz Corné

 5. Marco schreef:

  Je bent lekker bezig Chris! Top site, ga ik zeker volgen.

  Jouw schrijfstijl én jouw visie op autorijden bevalt me wel. Saaie reviews lezen kan ik al op zoveel plaatsen… 😉

  grt, Marco

 6. Micky schreef:

  Goed bezig Chris, leuke site, strak en overzichtelijk, wordt vanaf nu door mij gevolgd 🙂

 7. Frank Beemer schreef:

  Leuke blog Chris! Ik blijf hem met belangstelling volgen.

 8. Stefaan schreef:

  Goed geschreven! Proficiat met je blog. Een vraagje: zou je ook eens de nieuwe BMW M340i willen testen?

 9. Tnx! M340i moet nog even wachten maar heb net 330e vs 330d gepost.

 10. Anthony Green schreef:

  Adverteer gesponsord artikel op uw pagina
  “Hoi,

  Ik hoop dat het goed met je gaat. Ik wil even een korte e-mail sturen om je te laten weten dat we op zoek zijn naar websites, die gerelateerd zullen zijn aan gastposts met een do-follow goklink. Als dit iets is, zou u geïnteresseerd zijn in het plaatsen van een gastpost op uw site driveaholic.nl, laat me weten hoeveel je vraagt ​​voor een gastpost?

  Als u geen links accepteert met betrekking tot het bovenstaande verzoek, geef dan ook een tarief op voor algemene gastberichten.

  Skype: shanker2020
  Telegram: 9966160005
  WhatsApp-nummer: 9966160005

  Bedankt”

 11. James Fonteront schreef:

  Offering ad space on your site
  “Hi,

  We sent you a couple of emails, but we have not received a response.

  We’d like to post a sponsored article adjusted to your site driveaholic.nl, Content that would contain a do-follow gambling link.

  How much do you charge for a guest post?

  I look forward to hearing from you soon.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten