Over mijn blog

Ik beken. Ik ben schuldig. Ik ben verslaafd aan autorijden. Ik ben een Driveaholic. Ik houd van ploffende uitlaten, ronkende motoren en ik rijd graag wat sneller. Daar waar het kan. Zonder dat ik anderen tot last wil zijn. Mijn voorliefde voor auto’s maakt me een dinosaurus. De iPads en gadgets winnen terrein. Net als de stekkerauto’s. Ook de overheid doet een duit in het zakje door alles te belasten en/of te verbieden wat leuk is. Totdat de computer het rijden van ons overneemt geniet ik nog van mijn verslaving en schrijf ik daar graag over. Ik hoop dat je Driveaholic.nl vaker bezoekt!

Hoe test ik auto’s?

Deze vraag krijg ik regelmatig. Het antwoord is simpel: volledig subjectief. Mijn meest relevante testcriterium is of ik me happy voel in een auto. Soms is een auto in objectieve zin slecht, maar geniet ik van het ondefinieerbare begrip ‘karakter’. Een Ford Mustang is naar Duitse maatstaven een waardeloos gebouwde auto, maar hij is zo leuk. Soms erger ik me aan een relatief klein detail en verpest dit de beleving en scoort de auto relatief laag op onze ranglijst. Het kan zomaar zijn dat jij wel volmaakt gelukkig kan worden met een auto die ik matig beoordeel. Ik hoor het graag als je het niet met me eens bent. Mijn advies: vel vooral ook je eigen oordeel. Probeer auto’s uit en geniet van de ervaring. Wil je me wat vragen? Stuur dan een mail naar info@driveaholic.nl.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten